Menu


Nieuws


  Hier vind je het laatste nieuws:

Nieuwsbrieven:
Via de pagina Nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van nieuws voor de leden.

Grote Clubactie:
Elk jaar doen we als vereniging mee met de Grote Clubactie Zo kan de vereniging blijven bestaan en kunt u prijzen winnen.

Rabobank Clubkas Campagne 2019! Stemmen!

Ben je lid van de Rabobank Noord en West Twente ? Stem dan vanaf dinsdag 19 maart op Badmintonvereniging Twenterand tijdens de Rabo Clubkas Campagne 2019! 🏸Hoe meer stemmen, hoe meer geld de vereniging krijgt om nieuwe materialen te kopen en financieel gezond te blijven.💰

Uitslagen badminton Twenterand

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Het was niet de beste week voor de teams van Badminton Twenterand. Twee teams verloren hun partij en een team won.

BV Twenterand 1 speelde vrijdagavond in de 9e bondsdivisie uit in Zwolle tegen BC Blauwvinger 4 en won met 5-3. Hiermee staan ze derde in hun poule achter de Zwollenaren.

BV Twenterand H1 verloor woensdag in de sporthal van Het Punt in Vroomshoop nipt van SVS Badminton H1 uit Schalkhaar met 3-5. Het jeugdteam BV Twenterand J1 speelde zaterdagochtend in de Beukenhage in Den Ham tegen BC Fairplay J2 uit Dedemsvaart en verloor met 2-6.

Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via facebook en Twitter.

Buurttoernooi badminton Twenterand wederom een groot succes

Dinsdagavond 13 en 20 november werd voor de 23e keer het buurttoernooi van badmintonvereniging Twenterand gehouden in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham.

Buurtgenoten, familie en vrienden speelden in duo’s tegen elkaar, verdeelt in drie poules. In de A-poule wonnen Rick Schutmaat en Astrid Schutmaat met 24 punten uit 6 wedstrijden. De B-poule werd gewonnen door Jaquelien Ekkelkamp en Teun Kuiper met 27 punten uit 8 wedstrijden en in de C-poule wonnen Ramon ten Brinke en Wilfred ten Brinke.

De wisselbeker ging naar de winnaars van de A-poule, Rick en Astrid Schutmaat. Zij maakten de meeste punten gemiddeld per wedstrijd. Een overzicht van de uitslagen en foto’s zijn te vinden op onze website www.badmintontwenterand.nl.

Badminton Twenterand organiseert 23e buurttoernooi in Den Ham

Op dinsdagavond 13 en 20 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 23e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.

Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Indeling gebeurt in meerdere poules op verschillende sterktes, dus het maakt niet uit of je al goed kan badmintonnen of niet. De vereniging zorgt voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen.

Opgeven kan tot vrijdag 18 oktober via het opgaveformulier op de website en door te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Opgeven kan via de website, hierop is ook meer informatie te vinden: www.badmintontwenterand.nl.

Badminton Twenterand doet mee aan De Grote Clubactie 2018

De Grote Clubactie staat weer op het punt van beginnen. Zaterdag 15 september start de lotenverkoop en komen de leden van Badmintonvereniging Twenterand langs de deuren. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de badminton gaat.

Door deelname aan de Grote Clubactie realiseert de vereniging extra inkomsten die belangrijk zijn voor de bestaansrecht van de vereniging. Vorig jaar leverde de actie ruim 1000 euro op. De actie is daarmee van enorme waarde voor de vereniging.

Koop dus vooral een lot wanneer een lid langskomt en wie weet wint u wel een prijs. De hoofdprijs is 100.000 euro en de trekking vindt op 12 december plaats.

Het Vollebak toernooi

Het Vollebak toernooi was dit jaar weer een groot succes! Het was twee speelavonden volle bak in de sporthal.

Rick Schutmaat werd de winnaar, 2e werd Ronan Takman en 3e werd Petra Wiltvank.

Twee keer tweede plaats voor BV Twenterand tijdens voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is ten einde en daarmee is het badmintonseizoen bijna klaar. BV Twenterand V1 werd tweede in hun poule in de 5e klasse met 38 punten. Na een bloedstollend gevecht om het kampioenschap in de 6e klasse is BV Twenterand V2 ook tweede geworden met 37 punten. Kampioen Bravo V3 haalde 40 punten. Top prestaties van beide teams.

Kom zelf een shuttle slaan op onze speelavonden op dinsdagavond in de Beukenhage in Den Ham en woensdagavond in Het Punt in Vroomshoop.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank clubkas campagne heeft 211,35 euro opgebracht voor onze vereniging! Wat een prachtig bedrag, en mede mogelijk gemaakt door jouw stem!  Iedereen bedankt! Voor een kleine vereniging is dit heel fijn om bepaalde kosten te kunnen dekken.

Rabobank Clubkas Campagne

Badmintonvereniging Twenterand doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noord West Twente. Leden van de Rabobank kunnen van 1 tot 21 mei hun stem uitbrengen op verenigingen en organisaties die zij een warm hart toedragen. Uit het aantal stemmen wordt een geldbedrag verdeeld onder alle deelnemende verenigingen. Stem dus vooral op Badmintonvereniging Twenterand. Kijk voor meer informatie op Rabobank Clubkas Campagne.

Salland Cup:

Afgelopen zaterdag deed BV Twenterand met drie teams mee aan de Salland Cup in Raalte. De teams:
Twenterand 1 – 16e
Twenterand 2 – 8e
Twenterand 3 – 4e
Salland cup: 3e

‘START’ met Badminton

Badmintonvereniging Twenterand begint dinsdag 6 maart 2018 met het START programma.

START geeft nieuwe sporters de kans om in een programma van 6 weken kennis te maken met de techniek en regels van badminton.

U kunt 6 weken lang het START programma volgen voor 25 euro. Geeft u zich op tweetal, dan betaalt de tweede persoon 12,50 euro. Het START programma zal gegeven worden in sporthal ‘de Beukenhage’ te Den Ham van 20:00 tot 21:00 uur. Schrijf u snel in voor dit programma want vol is vol. Opgeven kan per e-mail: ledenadministratie@badmintontwenterand.nl. U doet toch ook mee!?

Badminton Twenterand: twee keer winst, twee keer verlies

BV Twenterand R2 speelde dinsdagavond thuis in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham tegen HV  Bravo R1 uit Hengelo en won met 6-2. Hiermee zijn ze de nog ongeslagen koploper in hun regionale poule. BV Twenterand R2 won ook en wel met 7-1 thuis tegen BC Holten R1 en staan derde.

BV Twenterand H1 had een mindere week. Zij verloren met 8-0 thuis van Genemuider H1. BV Twenterand J1 kwam vrijdagavond in actie in Zwolle tegen koploper BC Hanze 83 J1 en verloor met 5-3 en staan daarmee vierde in U-16 afdeling 1.

Competitie-uitslagen:

BV Twenterand H1 speelde woensdag in Hengelo BC Orion H1 en won met een overtuigende 1-7. Ook BV Twenterand J1 won overtuigend met 0-8 tegen BC FairPlay J1 uit Dedemsvaart met de volle 0-8. Het tweede jeugdteam ging het iets minder af, zij verloren de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen BC Hoogerheyne J2 met 0-8.

Beide recreanteams kwamen ook in actie. BV Twenterand R1 speelde dinsdag thuis in Den Ham tegen BV FairPlay R1 en verloor met 1-7. BV Twenterand R2 speelde een uitwedstrijd en wonnen dus in Almelo tegen BC Twenthe 67 met een zwaar bevochten 3-5.

Nieuw jaar

Het nieuwjaarstoernooi is in volle gang! Ook dit jaar kan er weer elke dinsdagavond in Den Ham en elke woensdagavond in Vroomshoop tegen een shuttle worden geslagen. Zet een goede stap in je goede voornemens en kom eens langs!

Badminton Twenterand organiseert 22e buurttoernooi in Den Ham

Op dinsdagavond 14 en 21 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 22e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.

Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Men wordt ingedeeld in verschillende niveaus om de wedstrijden leuker te maken. De vereniging zorg voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen.

Opgeven kan tot vrijdag 27 oktober via het opgave formulier op de website. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Opgeven kan via de website, hierop is ook meer informatie te vinden: www.badmintontwenterand.nl.

Badminton Twenterand begonnen aan de competitie

Afgelopen week werden de eerste wedstrijden van het nieuwe badmintonseizoen afgewerkt. Beide jeugdteams en een recreantenteam kwamen in actie.

Dinsdagavond speelde BV Twenterand R1 thuis in sporthal ‘de Beukenhage’ tegen BC BACO R1 uit Olst en won het zwaarbevochten duel met 5-3. Winst was er ook voor BV Twenterand J1 die zaterdagmiddag een uit wedstrijd speelde tegen BC Reflex J1 uit Nijverdal, het team won met maar liefst 1-7.

BV Twenterand J2, het tweede jeugdteam van de vereniging speelde eveneens een uitwedstrijd. In Hengelo tegen ELO United J3 verloor het team met 8-0. De wedstrijdschema’s en standen zijn te vinden op www.badmintontwenterand.nl. Hierop kunt u ook meer informatie vinden over meespelen en trainen.

Badminton Twenterand doet mee aan De Grote Clubactie

De Grote Clubactie staat weer op het punt van beginnen. Zaterdag 16 september start de lotenverkoop en komen de leden van Badmintonvereniging Twenterand langs de deuren. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de badminton gaat.

Door deelname aan de Grote Clubactie realiseert de vereniging extra inkomsten die belangrijk zijn voor de bestaansrecht van de vereniging. Vorig jaar leverde de actie ruim 1100 euro op. De actie is daarmee van enorme waarde voor de vereniging.

Koop dus vooral een lot wanneer een lid langskomt en wie weet wint u wel een prijs. De hoofdprijs is 100.000 euro.

Thuiswedstijden jeugd:

Kom eens kijken bij een wedstrijd van de jeugd op zaterdagochtend.

zaterdag 29 september 10:00 uur BV Twenterand J1 – BC Zwolsche J5

zaterdag 7 oktober 10:00 uur BV Twenterand J1 – BV Fairplay J1

zaterdag 11 november 10:00 uur BV Twenterand J1 – BC Hanze 83 J1

zaterdag 2 december 10:00 uur BV Twenterand J1 – BC Reflex J1

zaterdag 13 januari 10:00 uur BV Twenterand J1 – Genemuider J1

zaterdag 10 februari 10:00 uur BV Twenterand J1 – BC IJsselstad J1

zaterdag 23 september 10:00 uur BV Twenterand J2 – BV Fairplay J2

zaterdag 4 november 10:00 uur BV Twenterand J2 – BC Kwiek J2

zaterdag 2 december 10:00 uur BV Twenterand J2 – ELO United J3

zaterdag 13 januari 10:00 uur BV Twenterand J2 – BC Zwolsche J6

zaterdag 20 januari 10:00 uur BV Twenterand J2 – BC Hoogerheyne J1

zaterdag 10 februari 10:00 uur BV Twenterand J2 – BC IJsselstad J3

Zie de competitie-indeling en standen hier: Jeugdcompetitie

Samenwerkend Sportief Twenterand

Dinsdag 8 augustus ondertekende onze voorzitter Erik Bakhuis het convenant tussen de vereniging en ZorgSaam Twenterand voor het project ‘Samenwerkend Sportief Twenterand’. Het doel van dit project is: het bevorderen en verduurzamen van een gezonde en actieve leefstijl van jeugd. Badmintonvereniging Twenterand zet zich hiervoor in, samen met andere verenigingen uit de regio. Voor meer informatie kunt u terecht op: Samenwerkend Sportief Twenterand

Jeugd Clubkampioenschappen

Dinsdag 27 juni werden de enkelspelen afgewerkt bij de clubkampioenschappen voor de jeugd. De winnaars waren Nick, Tycho W en Loes. Dubbelspel werd dinsdag 4 juli afgewerkt, daar waren de winnaars Patricia, Tycho B en Thirza. De foto’s staan op onze Facebookpagina.

Volle bak toernooi

Dit jaar was er geen Clubkampioenschappen voor de seniorleden. In plaats daarvan werd een nieuw toernooi georganiseerd, het Volle Bak toernooi. In twee avonden werd middels het kaartensysteem koppels gevormd die tegen elkaar streden, degene die individueel uiteindelijk de meeste punten behaalde won het toernooi.

 

(Klik op de afbeelding voor een grotere versie) De winnaars waren Agnes Kroesen en Rick Schutmaat.

Badminton Twenterand V1 kampioen!!

Na alle competitiewedstrijden te hebben afgerond is BV Twenterand V1 kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Ze wonnen alle wedstrijden en zijn daarmee de ware kampioenen

. (Klik op de afbeelding om het groter te zien)

Van links naar rechts: Agnes, Rick, Marietje, Jan, Jaquelien en Henk.

BV Twenterand V2 werd vijfde in hun poule.

Dalfser Dubbels

Badminton Twenterand deed met zes duo’s mee aan de Dalfser Dubbels op 20 mei in Dalfsen bij BC Trefzeker. Maar liefst vier teams werden eerste in hun poule en gingen met een prijs naar huis. Een knappe prestatie. Uitslagen en foto’s zijn te vinden op Facebook.

Badminton Twenterand in actie tijdens voorjaarscompetitie

Badmintonvereniging Twenterand doet met twee teams mee aan de voorjaarscompetitie van regio Oost. In de 5e klasse speelden beide teams deze week een wedstrijd.

BV Twenterand V1 won van de koploper BC Holten V2 met 1-5 en staat hierdoor tweede met een wedstrijd minder gespeeld en is nog ongeslagen. BV Twenterand V2 speelde thuis tegen BV Fair Play V3 uit Dedemsvaart en verloor helaas met 2-4. Het tweede team staat nu vijfde in hun poule.

Start met badminton!

Badminton Vereniging ‘Twenterand’ start dinsdag 7 maart met het START programma. START geeft nieuwe sporters de kans om, in een programma van 6 weken, van een camping badmintonner een recreanten badmintonner te worden.

U kunt 6 weken lang het START programma volgen voor maar 25 euro inclusief een leen racket. Het START programma zal gegeven worden in sporthal ‘de Beukenhage’ te Den Ham. We beginnen om 20.00 uur en de lessen zullen ruim een uur duren. Schrijf u snel in voor dit programma want vol is vol. Opgeven kan via de mail: secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Wist u dat badminton de snelste sport ter wereld is. (recordsnelheid shuttle 421 km/uur)

Wist u dat u in een uur badmintonnen 400 calorieën verliest.

Wist u dat badminton een goedkope sport is.

Wist u dat ‘badminton Twenterand’ een gezellige sportieve vereniging is met veel neven activiteiten.

We verwelkomen u graag op dinsdag 7 maart a.s.

P.S.: Ook de leden van badminton Twenterand die hier belangstelling voor hebben kunnen hier aan meedoen. Zij betalen uiteraard geen 25 euro.

Willem Reefhuis erelid badmintonvereniging Twenterand

Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag 24 januari is Willem Reefhuis (66) benoemd tot erelid van Badmintonvereniging Twenterand wegens zijn inzet voor de vereniging.

Willem Reefhuis is het oudste lid van de vereniging en was eerder ook bestuurslid van Badmintonvereniging Den Ham. Daarnaast gaf hij leiding aan jeugdtrainingen, organiseerde hij toernooien en speelde hij jarenlang competitie. Tegenwoordig is hij nog steeds fanatiek spelend tijdens de dinsdagavonden in Den Ham.

Ook in 2017 zet Reefhuis zich nog in voor de vereniging door deel te nemen aan de commissie ledenwerving. Na in 2006 een erepenning te hebben ontvangen van de Badminton Bond, is hij nu benoemt tot erelid onder het ogen van naaste familie.

Mannequin challenge

Woensdag 7 december wordt er een mannequin challenge opgenomen tijdens de jeugdtraining om 19:00 uur in Vroomshoop. (Het Punt)

De challenge is een hype op internet waarbij een groep mensen onder een bepaald nummer als een mannequin stilstaan.

Badminton Twenterand gaat ook een versie opnemen, dus iedereen van de vereniging en familie die mee wilt doen is welkom aanstaande woensdag in Het Punt.

mannequin1

Buurttoernooi

Afgelopen dinsdag 29 november en dinsdag 22 november werd het buurttoernooi gehouden. De uitslagen kunt u vinden op de volgende link: Buurttoernooi 2016.

Week van het badminton

Badmintonvereniging Twenterand organiseert op dinsdag 20 september en woensdag 21 september een open speelavond in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom.

De jeugd tot 16 jaar kan dinsdag 20 september in de Beukenhage te Den Ham van 19.00 uur tot 20.00 uur inlopen en van 19.30 uur tot 22.00 uur is er tijd voor de spelers vanaf 16 jaar.

Ook in Vroomshoop in het Punt is er een inloop op woensdag 21 september. Voor de jeugd tot 16 jaar van 19.00 uur tot 20.00 uur en vanaf 16 jaar van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Rackets en shuttles worden ter beschikking gesteld. In beide sporthallen zijn volgende week ook onze shuttlekaarten te koop voor een leuk prijsje. Kijk voor meer informatie op onze website!

Sla een shuttle met de badminton tijdens de Puntdag!

Op zaterdag 3 september wordt de eerste editie van de Puntdag gehouden met tal van activiteiten en de badminton is hierbij. U kunt kennis maken met de sport, de vereniging en u kunt zelf een shuttle slaan.

Tijdens de Puntdag die om 11:00 uur begint staan we klaar om u alles te vertellen over badminton. In de sporthal is de mogelijkheid om zelf een shuttle te slaan en wat leden te leren kennen. Wanneer u hierdoor enthousiast bent geraakt kunt u een maand gratis meespelen en daarna een shuttlekaart kopen of lid worden.

Badmintonvereniging Twenterand is de enige badmintonvereniging uit de gemeente. Ze spelen op dinsdagavond in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham en op woensdagavond in ‘het Punt’ in Vroomshoop.

Op de Puntdag kunt u naast sport ook genieten van muziek en gezelligheid. De entree is gratis aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Het volledige programma staat op de website van Het Punt.

Nieuw seizoen

Heeft u ook weer zin om te badmintonnen of ben je nieuwsgierig geworden door de Olympische Spelen? Vanaf dinsdag 30 augustus kunt u weer een shuttle slaan.

De eerste speelavond is dinsdag 30 augustus in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham en woensdag 31 augustus in ‘Het Punt’ in Vroomshoop. Vanaf 18.30 uur is de jeugdtraining in Den Ham waarna er om 19.30 uur vrij kan worden gespeeld. In Vroomshoop begint de training om 19.00 uur tot 20.00 uur, daarna vrij spelen.

Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2)

Het olympisch toernooi zit erop voor de Nederlanders. Jacco Arends en Selena Piek zijn uitgeschakeld in de poulefase, waar ze één van de drie partijen wonnen.

Eefje Muskens en Selena Piek kwamen tot de kwartfinles en verloren daar na een spannende partij met 21-13, 20-22 en 21-14.

Olympische Spelen in Rio de Janeiro (1)

Badminton is sinds 1992 onderdeel van de Olympische Zomerspelen. Deze editie is het badmintontoernooi van 11 tot 20 augustus.

Voor Nederland doen Eefje Muskens en Selena Piek mee aan het dames dubbelspel. De wedstrijden zijn te volgen via de livestreams van de NOS. De finale wordt gespeeld op donderdag 18 augustus.

Jacco Arends en Selena Piek vertegenwoordigen Nederland bij het mixdubbel. Hiervan wordt de finale gespeeld op dinsdag 16 en/of woensdag 17 augustus.

Via deze link is meer informatie te vinden over de loting van onze Nederlandse afgevaardigden: Loting 

Jeugdcompetitie

Het speelschema van het jeugdteam is bekend gemaakt. de thuiswedstijden zijn op de volgende data:

Zaterdag 17 september 2016 om 10:00 uur
Twenterand J1 – Allotria BC J2

Zaterdag 10 december 2016 om 10:00 uur
Twenterand J1 – Heeten Bonds BV J1

Zaterdag 14 januari 2017 om 10:00 uur
Twenterand J1 – Hanze 83 BC J2

Zaterdag 21 januari 2017 om 10:00 uur
Twenterand J1 – FairPlay Dac BV J2

Zaterdag 11 maart 2017 om 10:00
Twenterand J1 – Allotria BC J2

Aan het begin van het seizoen is de pagina over competitie weer geupdate en kunt u zien wie deel uit maakt van welk team en wanneer men speelt.

Zomerbadminton

Het is tijd voor vakantie.

De jeugd had deze week een leuke laatste trainingsavond, maar de volwassenen kunnen nog even door!

Op woensdagavond 20 en 27 juli is het nog mogelijk een shuttle te slaan in Vroomshoop.

Opgeven kan door te mailen naar dick@badmintontwenterand.nl. Kosten: 3 euro per persoon per avond. Tot dan!

Badminton Twenterand V2 kampioen in de voorjaarscompetitie

Het tweede team van Badmintonverenging Twenterand is kampioen geworden in hun poule tijdens de voorjaarscompetitie.

Het team bestaande uit Henk Schutmaat, Jan Schuurman, Jaquelien Ekkelkamp en Gerda Podde verloor geen enkele wedstrijd. Het team won uiteindelijk met 38 punten uit 8 wedstrijden.

Badmintonvereniging Twenterand deed met drie teams mee. Het eerste team speelde in de vijfde klasse en werd tweede met 4 punten achterstand op nummer één Heeten Bonds BV. Het derde team werd derde in hun poule.

Jeugd clubkampioenen Badmintonvereniging Twenterand

Op dinsdagavond 5 en 12 april werd het jeugd clubkampioenschap gehouden in sporthal de Beukenhage in Den Ham. Nick Kompagnie won in het enkelspel voor Merel Elzinga en Patricia van der Vegt. Bij het dubbelspel won ook Nick Kompagnie.

Het was de eerste editie van de clubkampioenschappen voor de jeugd, normaal werd het alleen voor de volwassen leden gehouden. De seniorleden deden mee aan het kampioenschap van Twenterand, de jeugd kon met hun eigen toernooi voor de titel strijden.

De jeugdleden maken een goed seizoen door, ze werden eerder dit jaar kampioen in hun poule in de U-13 klasse.

Badminton kampioenen van Twenterand bekend

Afgelopen woensdag 6 april werd het Kampioenschap van Twenterand gehouden door badmintonvereniging Twenterand. 16 teams deden mee met het duo Marco Gombert en Richard Timmer als eerste Kampioen van Twenterand.

De teams waren ingedeeld in een beginners en gevorderden klasse waarbij alleen dubbelspel werd gespeeld. Marco Gombert en Richard Timmer wonnen bij de gevorderden en zijn overall kampioen, Eslie Schuurman en Silke Schuurman zijn kampioen geworden bij de amateurs.

Het was de eerste keer dat dit toernooi werd georganiseerd, ditmaal in sporthal Het Punt in Vroomshoop. Het Kampioenschap van Twenterand is een jaarlijks terugkerend evenement.

Kampioenschap van Twenterand 30 maart en 6 april

Geef je nu op voor het Kampioenschap van Twenterand met je buurman/buurvrouw, oom/tante of vriendengroep.

Inschrijving kost 12,50 euro per team (duo’s). Meer informatie vind u hier:

Kampioenschap van Twenterand

Kennis maken met badminton? Doe mee aan START!

‘Badmintonvereniging Twenterand’ start dinsdag 22 maart met het START programma.

START geeft nieuwe sporters de kans om, in een programma van 6 weken, van een camping badmintonner een recreanten badmintonner te worden.

U kunt 6 weken lang het START programma volgen voor maar 25 euro inclusief een leen racket.

Het START programma zal gegeven worden in sporthal ‘de Beukenhage’ te Den Ham.

We beginnen om 20.30 uur en de lessen zullen ongeveer een uur duren. Schrijf u snel in voor dit programma want vol is vol.

Inschrijven kan door te e-mail naar rick@badmintontwenterand.nl.

Nieuwe voorzitter:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdagavond 23 februari is Erik Bakhuis benoemt als voorzitter van de vereniging. Hij neemt het stokje over van Germen Dood. Germen wordt bedankt voor zijn inzet voor de vereniging en wij wensen Erik veel succes met het voorzitterschap van BV Twenterand.