Menu


Buurttoernooi 2018


Buurttoernooi badminton Twenterand wederom een groot succes

Dinsdagavond 13 en 20 november werd voor de 23e keer het buurttoernooi van badmintonvereniging Twenterand gehouden in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham.

Buurtgenoten, familie en vrienden speelden in duo’s tegen elkaar, verdeelt in drie poules. In de A-poule wonnen Rick Schutmaat en Astrid Schutmaat met 24 punten uit 6 wedstrijden. De B-poule werd gewonnen door Jaquelien Ekkelkamp en Teun Kuiper met 27 punten uit 8 wedstrijden en in de C-poule wonnen Ramon ten Brinke en Wilfred ten Brinke.

De wisselbeker ging naar de winnaars van de A-poule, Rick en Astrid Schutmaat. Zij maakten de meeste punten gemiddeld per wedstrijd.

Uitslagen buurttoernooi 2018:

A-poule

B-poule

C-poule

 

BUURTTOERNOOI 2018:

‘Badmintonvereniging Twenterand’ organiseert voor de 23e keer een toernooi voor de buurtverenigingen van Den Ham.

Dit toernooi zal gehouden worden op dinsdag 13 en 20 november a.s. 19.30 uur

Op dinsdag 6 november is er een oefenavond vanaf  20.00 uur.

Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Het is niet van belang of je goed kunt badmintonnen maar gewoon gezellig een shuttle slaan en toch voor de winst gaan. Je moet wel zelf voor een racket zorgen. Een gewoon huis-tuin- en keuken racket is voldoende. Misschien kun je ook wel een racket lenen. Voor shuttles zorgt de badmintonvereniging.

Deelname kan alleen per team van 2; herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel. (deze worden wel door elkaar ingedeeld) We spelen ook dit jaar (bij voldoende deelname) weer in 3 poules. Teams die eerder meededen worden ingedeeld op basis van de voorgaande jaren in de A, B of C poule. Beginners worden ingedeeld in de C-poule. Indien de inschrijving het toelaat zal per avond één poule worden gespeeld, inclusief de finales.

Er kunnen een maximum aantal teams meedoen. Wanneer er zich meer teams opgeven dan wij kunnen plaatsen, dan wordt gekeken naar de volgorde van inschrijven. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

In de week van 5 november ontvangt u het speelschema, spel en wedstrijdregels etc.

Inschrijfgeld is € 12,50 per team, te voldoen op de speelavond! Inschrijven kan t/m vrijdag 18 oktober a.s. per mail: tc@badmintontwenterand.nl

———————————————–

Het opgave formulier vind je hier: OPGAVEFORMULIER

(klik op de link)