‘Badmintonvereniging Twenterand’ organiseert voor de 25e keer een badmintontoernooi voor iedereen die het leuk vindt om een avondje te badmintonnen, en zal dit jaar gehouden worden op dinsdag 22 en 29 november a.s. om 19.30 uur.

Op dinsdagavond 22 en 29 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 25 e keer een badmintontoernooi georganiseerd.

Er wordt gespeeld in teams van 2 personen en iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Het maakt niet uit of je goed kan badmintonnen, gezelligheid en sportiviteit staan voorop. Dit is voor iedereen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de badmintonsport.

Er wordt gespeeld in twee poules. De wedstrijdpoule, voor de meer gevorderde spelers, speelt op 22 november en de recreantenpoule speelt op 29 november haar wedstrijden. In overleg met de organisatie mag er aangemeld worden voor één van de twee avonden.

De vereniging zorgt voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen. Er zijn eventueel ook rackets aanwezig voor bruikleen.
Op dinsdag 15 november is er een oefenavond vanaf 19.30uur in de Beukenhage. Alle deelnemers zijn deze avond van harte welkom.

Opgeven kan tot 5 november door te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Vermeld met wie je speelt en in welke poule je wil spelen.

Het inschrijfgeld is 15 euro per team (van twee personen). Meer informatie over de badmintonvereniging is te vinden op www.badmintontwenterand.nl.

Er kan een maximum aantal teams meedoen. Wanneer er zich meer teams opgeven dan wij kunnen plaatsen, dan wordt gekeken naar de volgorde van inschrijven.

Wacht dus niet te lang met inschrijven!

In de week vóór de start ontvang je het speelschema, spel en wedstrijdregels etc.

Inschrijfgeld is € 15,00 per team, contant te voldoen op de speelavond.

Inschrijven kan t/m 9 november a.s. via het opgave formulier (hiernaast te downloaden) en deze sturen aan: tc@badmintontwenterand.nl