‘Badmintonvereniging Twenterand’ organiseert voor de 25e keer een badmintontoernooi voor iedereen die het leuk vindt om een avondje te badmintonnen, en zal dit jaar gehouden worden op dinsdag 16 en 23 november a.s. om 19.30 uur.

Op dinsdag 9 november is er een oefenavond vanaf 19.30 uur. Deze avonden vinden plaats in sporthal ‘De Beukenhage’ in Den Ham.

Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Het is niet van belang of je goed kunt badmintonnen maar gewoon gezellig een shuttle slaan en toch voor de winst gaan. Je moet wel zelf voor een racket zorgen. De badmintonvereniging beschikt beperkt over reserve rackets die te leen kunnen worden gebruikt. De shuttles worden door de badmintonvereniging verzorgd.

Nodig je familie, vrienden, kennissen en/of collega’s uit om samen een gezellig toernooi te spelen.

Deelname kan per team van 2. We spelen ook dit jaar (bij voldoende deelname) weer in 3 poules.

Teams die eerder meededen worden ingedeeld op basis van de voorgaande jaren in de A/B of C poule. Beginners worden ingedeeld in de C-poule.

Indien de inschrijving het toelaat zal per avond één poule worden gespeeld, inclusief de finales.

Er kan een maximum aantal teams meedoen. Wanneer er zich meer teams opgeven dan wij kunnen plaatsen, dan wordt gekeken naar de volgorde van inschrijven.

Wacht dus niet te lang met inschrijven!

In de week van 9 november ontvang je het speelschema, spel en wedstrijdregels etc.

Inschrijfgeld is € 12,50 per team, contant te voldoen op de speelavond.

Inschrijven kan t/m 28 oktober a.s. via het opgave formulier (hiernaast te downloaden) en deze sturen aan: gerlindesmit@hotmail.com

Twenterand toernooi 2021Iedereen kan meedoen! Geef je snel op!

Doe JIJ mee aan het Twenterand Badmintontoernooi dit jaar?

Geef je snel op!